Poslušajte: Intervju Muftije i Predsjednika Mešihata IZBNJ na radiju BIR (mp3)

birnjWiesbaden, 28.05.2013. – Muftija IZBNJ Pašo ef. Fetić i predsjednik Mešihata IZBNJ  Edin Atlagić danas su u Sarajevu posjetili Radio „BIR“, gdje ih je srdačno primio direktor Radija „BIR“ Remzija ef. Pitić i upoznao sa rezultatima rada i planovima koje Radio „BIR“ ima u budućnosti.

Muftija Pašo ef. Fetić i predsjednik Edin Atlagić čestitali su Radiju „BIR“ na postigntim rezultatima i upoznali direktora sa organizacijom rada Islamske zajednice Bošnjaka u Njemačkoj i zadacima koji stoje pred ovom najbrojnijom zajednicom Bošnjaka u dijaspori na tlu Europe. Zajednički je zaključak da ima prostora i potrebe za još boljom saradnjom između Islamske zajednice Bošnjaka u Njemačkoj i Radija „BIR“. Direktor Pitić je kazao da je Radio „BIR“ servis i Islamske zajednice Bošnjaka u Njemačkoj i pozvao goste da iskoriste sve mogućnosti koje im ta pozicija Radija pruža.

Donosimo vam audio snimak intervjua sa muftijom Pašom ef. Fetićem i predsjednikom Mešihata IZBNJ,  Edinom Atlagićem. Intervju je emitovan uživo 28.05.2013. god. na Radiju BIR, a voditelj je Ismet Bećar.

Kompletan intervju možete preuzeti ovdje. (mp3, 25 MB)

Nema komentara.

Upišite komentar